FOTOGRAFIE, DIGITALE KUNST, SCHILDERIJEN EN TEKENINGEN

 

Welkom bij Atelier Bregje,

De geschiedenis en ontwikkeling van de wereld en de mensheid wordt al sinds de oudheid vastgelegd in de kunst. Kunstenaars zijn er altijd geweest, kunstacademies bestaan pas sinds de vorige eeuw. Daar kun je van alles leren over kunst, technieken, materialen en de zakelijke kanten van de kunstwereld, maar een kunstenaar worden kan niemand je leren. Dat moet vanuit jezelf komen en het kost veel inzet. Je staat er als het ware mee op en je gaat ermee naar bed,. Uitgeleerd raak je nooit, Telkens weer ontdek je nieuwe mogelijkheden. De moderne tijd is een uitdaging. Genoeg nieuwe mogelijkheden om te ontdekken!

Hedendaagse kunst wordt uiteindelijk zelf ook geschiedenis, daarom is het belangrijk dat voor schilderijen duurzame lichtechte materialen worden gebruikt. Bij Atelier Bregje kunt u daarop vertrouwen. Ieder kunstwerk is voorzien van een registratienummer.

Foto's en digitale kunst worden uitsluitend afgedrukt op kwaliteitsondergronden en zijn in iedere gewenste maat te bestellen. Schilderijen worden in opdracht gemaakt of u kunt een keuze maken uit mijn vrije werk.

Wilt u zelf leren tekenen en schilderen of vindt u het gewoon leuk om samen met anderen bezig te zijn. kom dan gerust vrijblijvend een kijkje nemen op de woensdagavond.

Veel kijkplezier en misschien tot ziens!

 

contact: bmdekoning@hotmail.nl